Nejnovější recenze ze sekce Držáky ke kamerám
- Celohliník
- kvalitní pevný produkt, dobře žemeslně provedený bez vůlí
- polohování je sice kolem dokola 360°, ale po segmentech cca 10°.
- flexibilita natáčení díky kulovému čemu
- výrobní nepřesnost platů ... do originálních go protikusů se musí zapasovávat silou
Splňuje co jsem potřeboval, ale výrobní přesnost výrobku není stoprocentní. Např. část se dvěma výstupky s dírou pro šroub se musí zatlačit do originálního go protikusu s matkou značnou silou. To samé se dá řící i o protější straně se třemi výstupky s dírou a zalisovanou matkou.
- Prostě Dobrý
- Dobře drží
- Trošku víc drahé že to je jen plast
Telesin Držák na kolo DJ-HBM-001
Přidáno: 27. srpna 2023
(naposledy upraveno 27. srpna 2023)
Zakoupeno v MobilníRežisér.cz
- solidně drží
- umožňuje natáčení kamery kolem vertikální osy za jízdy
ROLLIN 360° OTOČNÝ ADAPTER PRO GOPRO - ČERNÝ GO_6725
Přidáno: 20. srpna 2023
(naposledy upraveno 20. srpna 2023)
Zakoupeno v gokamery.cz
Kamera v držáku nejde pořádně dotáhnout, je volná.
- Možnost stranoveho naklápění
- odnímatelný držák, není nutné zasahovat do přilby
- snadná manipulace
- krátké
- velice praktické
- Nesplňuje co má a ještě se rozpadl
Apsolutně špatně kameru na okně neudrží spadla ještě že to přežila ale držák se rozpadl
Reakce obchodu OnlineShop
děkujeme za Vaši recenzi produktu. Je nám velice líto, že se Vám držák rozpadl. Aktuálně evidujeme, že situaci již řešíte s naším reklamačním oddělením. Pevně věříme, že bude vše vyřízeno k Vaší spokojenosti.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Reakce značky TrueCam
děkujeme za Vaši recenzi.
Mrzí nás, že se Vám držák poškodil. Vidíme, že již nastalou situaci řešíte s reklamačním oddělením Vašeho prodejce. Věříme, že reklamace bude vyřízena k Vaší spokojenosti.
Dále bychom si dovolili doplnit doporučení před použitím přísavného držáku: zkontrolovat přísavku, zda má správný tvar misky, aby z ní bylo možno vytlačit co nejvíce vzduchu; zkontrolovat přísavku, zda není prasklá, popukaná, poškrábaná; 100% odmastit povrch přísavky i skla a zbavit prachu - nečistot; nepřisávat na sklo v jeho prohnutém místě - tvaru; pokud dále přísavný držák na skle nedrží, doporučujeme zkusit jemně navlhčit okraje přísavky.
V případě dotazů se na nás neváhejte obrátit.
S pozdravem a přáním hezkého dne
Tým TrueCam
funguje
Tyhlo malé tripody mám moc rád. Už jich mám několik ale tento typ mi ještě chyběl.
fajn
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení a doporučení hrudního držáku Niceboy.
Pěkný den, Niceboy
Držák je pěnový, možná nevydrží tolik, co gumový.
r
vse ok
- Originální díl.
- Praskají pérka k zasunutí do držáku
Jako prvek opravdu praktické....
Ale praskají pérka pro zasunutí do držáku (moc kářehký plat na úkor pružnosti), naštěstí nestojí tento díl mnoho....ale při častém používání je potřeba mít náhradní
vse ok
Zobrazuji 41 - 60 ze 186 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...10 Další »